fbpx
Up

Culorile Primaverii 2020

https://bucuria-copiilor.ro

CULORILE primaverii 2020

O noua zi... o noua provocare pentru toti parintii...ce haine pentru copii alegem, pentru micutii poznasi. Te asteptam la Bucuria Copiilor  cu haine pentru copii disney, treninguri, seturi asortate si colorate. Modele moderne care ii inspira pe copii sa inteleaga ce inseamna sa viseze, sa imbratiseze sentimentul de a indrazni, de a se diferentia.
?⚡?Culorile ne definesc, ne ofera energie, liniste, dinamica sau BUCURIE -Descopera culorile primaverii 2020 in colectia de haine pentru copii si bebelusi de la Bucuria Copiilor. Descopera noile tendinte de culoare pentru primavara 2020, in tinute de la Bucuria Copiilor:

Tendintele in materile de culoare pentru primavara-vara 2020

Descopera de la Bucuria Copiilor tinute clasice sau moderne, care imbina traditionalul cu spiritul colorat, tanar,

Creaza tinute chic, haine pentru copii si bebelusi care exprima energie, bucurie si optimism.

Rosu: Descopera haine pentru copii, pentru baieti si fete in tonuri de rosu care exprima determinare, energie si vitalitate

Turcoaz:

Alege de la Bucuria Copiilor haine pentru bebelusi in ton de turcoaz, tinute chic, in tonuri fresh

Albastru Clasic:

O culoare in trend atat pentru baieti cat si pentru fete. Haine pentru copii in tonuri de albastru clasic, care evoca albastrul infinit al cerului pe inserat. Ofera copiilor tinute chic in tonuri calde, care ne inspira si ne deschid o lume a posibilitatilor.

Culoarea face parte din viata noastra, este Bucurie, Energie...Nu ezita sa o folosesti.