fbpx
Up

Despre noi

Probabil multa lume s-a mirat la auzul vestii ca un magazin online de haine de copii se va deschide, in conditiile in care piata este deja suprasaturata, peste tot intalnesti doar colectii noi pentru copii sau haine pentru cei mici.

Primul contact cu moda

Primul contact cu moda celor mici a fost acum cativa ani cand familia noastra s-a inmultit cu 2 membrii, cu gemenele familiei noastre, Iulia si Alexia. Imi amintesc primul Craciun cand vroiam sa le fac cadou articole de imbracaminte. Pe masura ce cautam ma adanceam in haine sobre, in culori inchise serioase.

De fiecare date cand le vedeam imbracate in ceea ce fusese cadoul nostru, era o discrepanta intre aparenta si esenta, o discrepanta rezultata din ceea ce exprimau ele prin hainele care le purtau, cu haine inchise sobre si starea lor de spirit vesela, jucausa plina de entuziasm.

explozie de culori

Asa s-a nascut ideea noastra de a lasa pe cei mici sa se bucure de copilaria lor, de a exprima starea lor de spirit prin explozia de culori a hainelor care le poarta, de a exprima pur si simplu Bucuria Copiilor.

AMBITIA MERGE MAI DEPARTE

Ambitia noastra a prins si mai mult curaj cand a aparut in familie, baietelul nazdravan Radu. Aveam nevoie de hainute colorate, altceva in afara de clasicul albastru si gri,  pe care le gaseam la hainutele de baietei...aveam nevoie de hainute colorate, seturi inedite care sa exprime starea lui de spirit, o aventura continua, plina de expansiune si bucurie.

Atunci ne-am dorit sa impartasim Bucuria Copiilor, prin hainele viu colorate cu miile de mamici de fetite sau de baietei din tara si nu numai, mamici care vor sa iasa din anonimat, vor sa arate Bucuria Copiilor prin fiecare tinuta.

Suntem o echipa mica, din centrul tarii, mai exact din Sibiu, brand 100% romanesc si vrem sa impartasim cu voi Bucuria Copiilor exprimata prin culoriile vii ale hainelor.